Basisschool De Wissel maakt onderdeel uit van KC De Wissel.
De Wissel is een openbare basisschool waar kinderen leren in een veilige en vertrouwde leeromgeving. Kinderen leren verantwoordelijk te zijn voor elkaar, hun werk en hun omgeving.
Kinderen leren naar elkaar te luisteren en samen, maar ook zelfstandig te werken.

Kijk voor meer informatie op: https://www.obsdewissel-denhaag.nl/

De Peuterleerplek maakt onderdeel uit van KC De Wissel en bereidt uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Kinderen van 2,5 tot 4 jaar spelen op vaste dagdelen (ochtenden en middagen) onder deskundige leiding.
Naast veel binnen en buiten spelen met andere kinderen is er aandacht voor muziek, knutselen, rekenen, bewegen, zelfstandigheid en met name taalontwikkeling.
Er wordt gewerkt met hetzelfde speelleerprogramma als het opvolgende basisonderwijs binnen het Kindcentrum.

Kijk voor meer informatie op: https://www.jonglerendenhaag.nl/peuterleerplekken/peuterleerplek-wildebras

HKV/Ons Eibernest maakt deel uit van KC De Wissel. De vereniging zet zich reeds vele jaren in voor diverse doelgroepen in de wijk Moerwijk en Morgenstond en organiseert diverse activiteiten. Iedereen is welkom en kan meedoen bij de Eibers, ongeacht leeftijd, een beperking, religie, huidskleur, status en/of geaardheid.

Kijk voor meer informatie op https://www.haagskorfbal.nl/buurthuis

Dak kindercentra biedt kinderen de ruimte om te spelen, te ontdekken, zich te ontwikkelen en andere kinderen te ontmoeten. We dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen en zijn er voor alle kinderen.

We doen dit samen met ouders en scholen en andere betrokkenen op basis van gelijkwaardigheid en met respect voor elkaar. We maken het ouders mogelijk om met een gerust hart te gaan werken en zoeken graag naar creatieve oplossingen om ouders te ondersteunen.

Kijk voor meer informatie op www.dakkindercentra.nl

De juiste activiteiten bij ons kindcentrum.

Met de juiste activiteiten wordt gedoeld op de ontwikkeling van brede persoonskenmerken, zoals veerkracht, zelfstandigheid, zelfvertrouwen en flexibiliteit, die de kinderen in staat stellen om allerlei typen problemen adequaat aan te pakken en zich goed aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Translate »